Duurzame moestuin

Wil jij ook verantwoord en duurzaam aan de slag met het verbouwen van verse, gezonde groenten en kruiden? Begin een moestuin op jouw balkon of terras.

Moestuinbakken

Wil jij ook verantwoord en duurzaam aan de slag met het verbouwen van verse groenten en kruiden? Plaats een moestuinbak op jouw terras, balkon of dak en laat de verse groenten en kruiden groeien in deze eyecatcher.

Moestuintafels

Op zoek naar een handige moestuin? De moestuintafels zijn zo ontwerpen dat jouw moestuin altijd binnen handbereik blijft. Kweek verantwoorde groenten op hoogte en heb altijd goed zicht op jouw groentetuin.

Moestuinrekken

Groei de hoogte in! Met meerdere moestuinbakken boven elkaar creƫer je extra ruimte voor jouw moestuin terwijl deze altijd makkelijk te bereiken is. Verantwoord moestuinieren met gemak.

Moestuinabonnement

Iedereen kan groenten kweken en genieten van verse groenten en kruiden. Met dit handige moestuinabonnement maak jij van jouw moestuinbak een mooie moestuin en ontvang jij maandelijks zaden en handige tips.

Accessoires

De duurzame moestuinen zijn uitbreidbaar en modulair op te bouwen. In deze rubriek vind je de extra mogelijkheden en losse producten om aan de slag te gaan in jouw moestuinbak of moestuintafel.

Biologische zaden

Om aan de slag te gaan met jouw biologische groenten en kruiden heb je moestuingrond nodig om de moestuinbakken te vullen. Daarna heb je zaden nodig om jouw groenten en kruiden te laten groeien. Uiteraard helpen wij je hier graag mee.