085 047 0044 info@vertisign.nl
✓ Verzendkosten 4,95 | ✓ 14-dagen bedenktijd | ✓ Snelle levering | ★★★★★★★★★★ 9,4/10

Biologische zaden

Voordelen van kweken in moestuinbakken

  1. Door jouw eigen groenten te verbouwen is er minder transport nodig, hierdoor wordt bespaard op energie en uitstoot;
  2. Het onderhouden van een moestuinbakken werkt stressverlagend;
  3. De groente en kruiden bevatten meer smaak en zijn rijker aan voedingsstoffen; en dus gezonder
  4. Door een gecontroleerde groei zul je minder (of zelfs geen) bestrijdingsmiddelen gebruiken;
  5. Zelf gekweekte groenten worden minder snel weggegooid waardoor je minder voedsel verspilt;
  6. Onze moestuinbakken zijn voorzien van een stalen frame waardoor een duurzame, gave uitstraling ontstaat.

De kweekmogelijkheden in onze moestuinbak

Met de moestuinbakken van Vertisign heb je veel kweekmogelijkheden. Populaire groente en kruiden die het onder andere goed doen in onze moestuinbakken zijn; basilicum, bonen, bieten, aardbeien, paprika, tomaat, munt en sla. Ben je benieuwd naar de andere groenten en kruiden die je kunt kweken? Kijk dan hier.

Toepassen van verhoogde moestuinbakken

Iedereen kan moestuinieren met onze moestuinbakken. De verhoogde moestuinbakken vind je voornamelijk bij appartementen terug. De ruimte is hier beperkt en vaak wordt gedacht dat eigen kweek hier onmogelijk is en veel tijd kost. Dat hoeft absoluut niet zo te zijn. Onze moestuinbakken zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld gebruik op een balkon of terras. Zo kan ook jij een moestuin beginnen waar jij maar wilt.

Maak gebruik van onze moestuintips

Het succesvol van kweken van groente en kruiden heeft voor sommige wat oefening nodig. Daarom hebben wij een kennisbank op gesteld waarbij jij in een paar stappen op weg wordt geholpen naar een geslaagde kweek en uiteindelijk een mooie oogst. Scherp jouw moestuinkennis aan met onze moestuintips.

Moestuinbak op maat?

Tevens bieden wij de mogelijkheid om klantspecifieke oplossingen te creëren. Wens je een moestuinbak aangepast aan jouw tuin, balkon of situatie, neem gerust eens contact op. Mocht je verder vragen hebben over de moestuinbakken, bekijk dan onze rubriek Hulp

Iedereen kan groenten kweken met onze moestuinbak

Wij geloven dat iedereen een duurzame moestuin kan beginnen, zelfs op jouw balkon of terras of als het je ontbreekt aan tijd. Door duurzame moestuinbakken en moestuintafels te ontwerpen en handige tips en tricks te bieden leren we jou hoe je aan de slag gaat met een moestuin. Voor je het weet heb je groene vingers, begin jij ook een moestuin?

Onze oplossingen: MoestuinrekMoestuinbakMoestuintafel | Verhoogde moestuinbak

Moestuinbak

Ook op jouw balkon of terras is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuinbakken zijn ontworpen zodat jij groenten en kruiden kunt verbouwen. Plaats een moestuinbak op jouw balkon, terras of dak en begin ook met kweken.

Moestuintafel

Als je last hebt van je rug of graag op hoogte werkt is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuintafels brengen de moestuinbak binnen handbereik. Verbouw jouw groenten op hoogte en heb altijd een goed zicht op jouw moestuin.

Moestuinrek

Zelfs zonder veel ruimte is het mogelijk een moestuin te beginnen. Door meerdere moestuinbakken boven elkaar te plaatsen creeren we extra ruimte voor jouw moestuin. Groei de hoogte in met een moestuinrek.

Winkelmand
There are no products in the cart!
Total
 0,00
Continue Shopping
0