085 047 0044 info@vertisign.nl
Verzendkosten 4,95 | 14-dagen bedenktijd | Snelle levering

Vragen?

Vragen over onze moestuinbakken?

Heb je vragen over één van onze moestuintafels, moestuinbakken of moestuinrekken? Hoe het werkt, wat de voordelen zijn en wat je kunt kweken? In deze rubriek geven we informatie over onze producten en beantwoorden we jouw vragen. Zo vind je bijvoorbeeld hier de montagehandleiding en waarom onze moestuintafels duurzaam zijn. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

De voordelen van onze moestuinbakken

Het moestuinieren in moestuinbakken, moestuintafels en moestuinrekken kent vele voordelen. De industriële moestuinbakken, moestuintafels en moestuinrekken van Vertisign zijn vervaardigd vanuit metalen, voorverzinkte frames waardoor een duurzame en stevige moestuin ontstaat.

Lees verder

Moestuinbak op poten? Waar moet je op letten?

Het kweken van groenten en kruiden hoeft niet perse op de grond. Een verhoogde moestuinbak op poten kan net zo goed en is nog makkelijker ook. Zo’n moestuinbak op poten is echter geen kleine aankoop. Waar moet je op letten bij het kopen van een moestuinbak?

Lees verder

Moestuinbak voor rolstoelen

Je zou graag vanuit jouw rolstoel een moestuin beginnen. Onze moestuintafels bieden dan uitkomst, maar waar moet je op letten? In deze rubriek geven we jou tips zodat ook jij aan de slag kan met een moestuin.

Lees verder

Vragen over de moestuinbak

Heb je een vraag over de moestuinrekken en moestuintafels van Vertisign? Zijn de moestuinbakken geschikt voor buiten en zijn ze bestand tegen extreme weersituaties? Hier vind je een antwoord op de meest voorkomende vragen.

Lees verder

Moestuinbak op wielen, de voordelen

Soms is de ideale plaats voor jouw moestuin niet de makkelijkste plaats voor de moestuinbak en kan het handig zijn om de moestuinbak te voorzien van wielen. Wat zijn hiervan de voordelen en waar moet je op letten?

Lees verder

Hoe zet je de moestuinbak in elkaar?

Het in elkaar zetten van de moestuinbak gebeurt in een mum van tijd. Door middel van inhaakverbindingen kun je de onderdelen in elkaar klikken en heb je geen gereedschap nodig. Zelfs als je alleen groene vingers hebt lukt jou dit gegarandeerd in minder dan 5 minuten.

Lees verder

Duurzame moestuinbakken

Vertisign profileert zijn moestuinbakken en moestuintafels als een duurzame oplossing voor het kweken en verbouwen van verantwoorde groenten en kruiden. Maar waarom is dat zo? In deze rubriek leggen we de duurzaamheid van ons product uit.

Lees verder

Ervaringen van onze klanten

De kwaliteit van onze moestuintafels en moestuinbakken vinden we zeer belangrijk, maar hoe ervaren onze klanten dit? We delen de ervaringen van onze klanten graag met jou.

Lees verder

Wat je kunt kweken

Overweeg je een moestuinbak van Vertisign aan te schaffen, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of heb je een moestuinbak aangeschaft, maar je weet nog niet zo goed wat je ermee kunt?

Lees verder

Montagehandleiding van de moestuinbakken

Hier vind je de montagehandleiding en instructie voor het juist monteren van jouw moestuin. Op deze manier zorg je voor een veilige opstelling van jouw moestuin. Daarnaast vind je hier een filmpje waarin de montage wordt uitgelegd.

Lees verder

Een moestuinbak kopen? Waar moet je op letten?

Een moestuinbak kopen vergt wel wat voorbereiding om ervoor te zorgen dat je er lang plezier van hebt. Waar moet je op letten bij het kopen van een moestuinbak?

Lees verder

Iedereen kan groenten kweken met onze moestuinbak

Wij geloven dat iedereen een duurzame moestuin kan beginnen, zelfs op jouw balkon of terras of als het je ontbreekt aan tijd. Door duurzame moestuinbakken en moestuintafels te ontwerpen en handige tips en tricks te bieden leren we jou hoe je aan de slag gaat met een moestuin. Voor je het weet heb je groene vingers, begin jij ook een moestuin?

Onze oplossingen: MoestuinrekMoestuinbakMoestuintafel | Verhoogde moestuinbak

Moestuinbak

Ook op jouw balkon of terras is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuinbakken zijn ontworpen zodat jij groenten en kruiden kunt verbouwen. Plaats een moestuinbak op jouw balkon, terras of dak en begin ook met kweken.

Moestuintafel

Als je last hebt van je rug of graag op hoogte werkt is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuintafels brengen de moestuinbak binnen handbereik. Verbouw jouw groenten op hoogte en heb altijd een goed zicht op jouw moestuin.

Moestuinrek

Zelfs zonder veel ruimte is het mogelijk een moestuin te beginnen. Door meerdere moestuinbakken boven elkaar te plaatsen creeren we extra ruimte voor jouw moestuin. Groei de hoogte in met een moestuinrek.