Vragen?

Vragen over onze moestuinbakken?

Heb je vragen over één van onze moestuintafels, moestuinbakken of moestuinrekken? Hoe het werkt, wat de voordelen zijn en wat je kunt kweken? In deze rubriek geven we informatie over onze producten en beantwoorden we jouw vragen. Zo vind je bijvoorbeeld hier de montagehandleiding en waarom onze moestuintafels duurzaam zijn. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Vragen over de moestuinbak

Heb je een vraag over de moestuinrekken en moestuintafels van Vertisign? Zijn de moestuinbakken geschikt voor buiten en zijn ze bestand tegen extreme weersituaties? Hier vind je een antwoord op de meest voorkomende vragen.

Lees verder

De voordelen van onze moestuinbakken

Het moestuinieren in moestuinbakken, moestuintafels en moestuinrekken kent vele voordelen. De industriële moestuinbakken, moestuintafels en moestuinrekken van Vertisign zijn vervaardigd vanuit metalen, voorverzinkte frames waardoor een duurzame en stevige moestuin ontstaat.

Lees verder

Montagehandleiding van de moestuinbakken

Hier vind je de montagehandleiding en instructie voor het juist monteren van jouw moestuin. Op deze manier zorg je voor een veilige opstelling van jouw moestuin. Daarnaast vind je hier een filmpje waarin de montage wordt uitgelegd.

Lees verder

Duurzame moestuinbakken

Vertisign profileert zijn moestuinbakken en moestuintafels als een duurzame oplossing voor het kweken en verbouwen van verantwoorde groenten en kruiden. Maar waarom is dat zo? In deze rubriek leggen we de duurzaamheid van ons product uit.

Lees verder

Wat je kunt kweken

Overweeg je een moestuinbak van Vertisign aan te schaffen, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of heb je een moestuinbak aangeschaft, maar je weet nog niet zo goed wat je ermee kunt?

Lees verder

Ervaringen van onze klanten

De kwaliteit van onze moestuintafels en moestuinbakken vinden we zeer belangrijk, maar hoe ervaren onze klanten dit? We delen de ervaringen van onze klanten graag met jou.

Lees verder

Iedereen kan groenten kweken met onze moestuinbak

Wij geloven dat iedereen een duurzame moestuin kan beginnen, zelfs op jouw balkon of terras of als het je ontbreekt aan tijd. Door duurzame moestuinbakken en moestuintafels te ontwerpen en handige tips en tricks te bieden leren we jou hoe je aan de slag gaat met een moestuin. Voor je het weet heb je groene vingers, begin jij ook een moestuin?

Onze oplossingen: MoestuinrekMoestuinbakMoestuintafel | Verhoogde moestuinbak

Moestuinbak

Ook op jouw balkon of terras is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuinbakken zijn ontworpen zodat jij groenten en kruiden kunt verbouwen. Plaats een moestuinbak op jouw balkon, terras of dak en begin ook met kweken.

Moestuintafel

Als je last hebt van je rug of graag op hoogte werkt is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuintafels brengen de moestuinbak binnen handbereik. Verbouw jouw groenten op hoogte en heb altijd een goed zicht op jouw moestuin.

Moestuinrek

Zelfs zonder veel ruimte is het mogelijk een moestuin te beginnen. Door meerdere moestuinbakken boven elkaar te plaatsen creeren we extra ruimte voor jouw moestuin. Groei de hoogte in met een moestuinrek.