Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

De kwaliteit van onze moestuinbakken, moestuintafels en moestuinrekken vinden we zeer belangrijk, maar hoe ervaren onze klanten dit? Om een goed beeld te krijgen van wat de voordelen zijn voor de gebruikers laten we hier een aantal klanten aan het woord.

Basisschool in Molenlanden

Afgelopen voorjaar heeft Vertisign in samenwerking met de gemeente Molenlanden moestuinbakken geleverd bij diverse basisscholen in de gemeente. Hoe ervaren de kinderen een moestuin?

Lees verder

Stichting buitenhof

Dankzij een goede samenwerking van Vertisign en Stichting Buitenhof genieten de bewoners van het woonzorgcomplex in Hardinxveld Giessendam volop van hun verrijdbare moestuintafels.

Lees verder

Mevrouw de Jong uit Papendrecht

Al vroeg in het seizoen begonnen de groene vingers van deze klant te jeuken en zodra de late winter van dit jaar vertrokken was besloot ze aan de slag te gaan met haar eigen moestuin, er was echter een probleem. Ze had in haar achtertuin namelijk weinig ruimte.

Lees verder

Mevrouw Vogel uit Sliedrecht

De moestuintjes van Albert Heijn stonden zielig in het raamkozijn en het werd hoog tijd om ze te verpoten en meer ruimte te geven, maar waar…? De kinderen van mevrouw Vogel waren zo blij dat hun groenten ontkiemt waren dat ze besloten om een moestuintafel van Vertsign.

Lees verder

Iedereen kan groenten kweken met onze moestuinbak

Wij geloven dat iedereen een duurzame moestuin kan beginnen, zelfs op jouw balkon of terras of als het je ontbreekt aan tijd. Door duurzame moestuinbakken en moestuintafels te ontwerpen en handige tips en tricks te bieden leren we jou hoe je aan de slag gaat met een moestuin. Voor je het weet heb je groene vingers, begin jij ook een moestuin?

Onze oplossingen: MoestuinrekMoestuinbakMoestuintafel | Verhoogde moestuinbak

Moestuinbak

Ook op jouw balkon of terras is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuinbakken zijn ontworpen zodat jij groenten en kruiden kunt verbouwen. Plaats een moestuinbak op jouw balkon, terras of dak en begin ook met kweken.

Moestuintafel

Als je last hebt van je rug of graag op hoogte werkt is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuintafels brengen de moestuinbak binnen handbereik. Verbouw jouw groenten op hoogte en heb altijd een goed zicht op jouw moestuin.

Moestuinrek

Zelfs zonder veel ruimte is het mogelijk een moestuin te beginnen. Door meerdere moestuinbakken boven elkaar te plaatsen creeren we extra ruimte voor jouw moestuin. Groei de hoogte in met een moestuinrek.