Kweekbak

 7,95

Een kweekbak met overkapping is geschikt voor het ontkiemen van zaden of het laten wortelen van stekken voor jouw moestuinbak of moestuintafel. Door de overkapping ontstaat er in de kweekbak een kaseffect. Met de twee ventilatieschuifjes kun je de controle houden over de temperatuur. Dit zorgt voor het juiste evenwicht tussen vocht, lucht, licht en temperatuur. De kweekkas is gemaakt van hard, duurzaam kunststof en heeft een afmeting van 38x24x18 cm.

*Alle prijzen zijn incl. verzending

Categorie: Tag:

Specificaties van de kweekbak

Eigenschappen

MateriaalKunststof
Voorzien van ventilatie
Weersbestendig

In de doos

Kweekbak1 stuk

Makkelijker groenten voorzaaien in een kweekbak

Met deze handige kweekbak kun je jouw groenten en kruiden zeer gemakkelijk voorzaaien. De kweekbak is ideaal om zaden in te laten ontkiemen of stekken te laten wortelen. 

Ideaal klimaat in de kweekbak

Deze bak heeft een transparant deksel met twee ventilatieopeningen voor een goede regulering van de vochtigheidsgraad en dauwdruppels van de deksel vallen niet rechtstreeks op het zaaigoed maar glijden via de wanden terug de binnenbak in, alles ten goede van jouw plantjes!

Kweek jouw groenten in de vensterbank

Door de waterdichte onderbak kun je jouw groenten en kruiden voorzaaien in de vensterbank. Zo heb je dagelijks zicht op de jonge plantjes en kun je ze de verzorging bieden die ze nodig hebben. Hierdoor gaan jouw groenten en kruiden in topconditie de moestuinbak in zonder dat het al teveel moeite kost.

Verpoot jouw zaailingen in onze moestuinbak op poten

Als de groenten en kruiden groot genoeg zijn kun je ze verplaatsen naar de moestuinbak op poten, moestuintafel of het moestuinrek zodat ze de ruimte hebben om door te groeien. 

Gerelateerde producten voor jouw moestuin

Klantbeoordelingen

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★ EsmeraldaSnelle service, alles top geregeld!★★★★★★★★★★AnoniemMeerder biologische zaden besteld + moestuingrond.★★★★★★★★★★AnoniemUitstekend geholpen; kennis van zaken★★★★★★★★★★AnoniemUitstekend geholpen; kennis van zaken★★★★★★★★★★M. de MunnikGeweldig bedrijf! Snel en prettig contact over het op maat maken van de moestuintafels. Snelle levering en nog in elkaar gezet ook! ★★★★★★★★★★AnoniemHet is een zeer fijn en betrouwbaar bedrijf.★★★★★★★★★★Eddy VandenbouhedeZeer kwalitatieve materialen , maar de verzending was belabberd . Met helaas heel wat schade aan de verf, ijzer geplooid en plexiglas gebroken en geschonden. Wij hebben jullie daarover een mail met foto's als bewijs gestuurd de dag van de levering. Ook was de levering ruin 12 dagen later dan voorzien, Wouter beloofde ons als compensatie wat gratis zaden , helaas die zaten er niet bij.★★★★★★★★★★AnoniemTop service, prachtig product. Ik kan niet anders dan Vertisign aanraden★★★★★★★★★★GertrudeDe Moestuinbakken van Vertisign zag ik voor het eerst in een nieuwsbrief van ASN Bank. Ze leken mij duurzamer dan moestuinbakken van hout en bestelde ze. De Vertisign bakken blijken prima te voldoen, ook de aarde die erbij werd geleverd. Mijn aardbeien staan er prachtig bij, hebben nauwelijks water nodig gehad sinds ik ze uit de volle grond in een van mijn Vertisign bakken heb overgeplant. Dat zal ook wel aan de goede Vertisign aarde te danken zijn. Gertrude.★★★★★★★★★★AnoniemZeer vlotte afhandeling van een mooi product!

Feedback Company