Moestuinabonnement

 9,90 / maand

Iedereen kan moestuinieren en genieten van verse groenten en kruiden. Met dit handige moestuinabonnement maak jij van jouw moestuinbak een mooie moestuin. Elke maand ontvang jij de handigste tips & tricks samen met een variatie aan zaden van het seizoen. Zo weet jij direct welke groenten en kruiden je op dat moment moet zaaien voor een gezonde oogst, leggen we meteen uit hoe je dat moet doen en waar je aan moet denken. Voor je het weet heb ook jij groene vingers.

*Alle prijzen zijn incl. verzending

Categorie:

Verantwoord

Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.

Simpel

Groenten kweken in de moestuinbakken bied optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.

Duurzaam

Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige moestuin.

Specificaties

Eigenschappen

Biologisch Maandelijks thuisgestuurd

Het abonnement bevat

5 zaden van de maand
Tips en tricks
Periodiek meststoffen

Eigenschappen

Materiaal kweekbakVerzinkt staal
Materiaal frameStaal
Beschikbare kleurZwart
EAN-code7435105376379
Garantie3 jaar

Gebruiksgemak

Op stahoogte
Seizoenlang kweken
Afvoer van overtollig water
Met wieltjes mogelijk
Uitbreidbaar met broeikap

Makkelijker groenten verbouwen

Doordat de moestuinbak op hoogte geplaatst is kun je er makkelijk bij en wordt het werken in een moestuintafel van Vertisign gemakkelijk. Daarnaast zie je in een oogopslag hoe het met jouw moestuin gaat en is het niet nodig om te spitten. Makkelijker groenten verbouwen is niet mogelijk.

Kweek verantwoorde groente en kruiden op het terras

Met deze handige moestuintafel is het mogelijk om groenten te kweken op bijvoorbeeld jouw terras, balkon of dak. Doordat jouw moestuinbak van de grond staat kun je er makkelijk bij, blijft jouw balkon, dak of terras opgeruimd en kun je in één blik zien hoe het met jouw moestuin gaat. Door het plezierig werken in jouw moestuintafel zal jouw moestuinbak altijd in topconditie zijn zonder dat het veel moeite kost.

Verpoten van de groente en kruiden niet nodig

Doordat de moestuinbak een ruime diepte heeft van 17 cm is het niet nodig om jouw moestuinplantjes te verpoten. Zaaien, groeien, bloeien en oogsten in één moestuintafel. De heerlijke groenten kunnen gedurende het hele groeiproces blijven waar ze geplant zijn.

Grotere oogst door optimaal benutten van de ruimte

De moestuintafels zijn voorzien van een verzinkte moestuinbak waardoor je op jouw terras of balkon toch groenten kunt verbouwen. Doordat het frame niet al te diep is, komt het zonlicht goed bij jouw plantjes en kunt je altijd bij jouw moestuin.

Stevige, duurzame en weerbestendige kweekbak

De moestuintafel is opgebouwd uit stalen delen waardoor de moestuintafel jarenlang mee zal gaan en je jaren kunt genieten van jouw moestuin. Het stalen frame geeft tevens een industriële, stoere en decoratieve look aan de moestuintafel en zal zo een eyecatcher zijn in jouw tuin of balkon!

Geschikt voor alle soorten groenten en kruiden

In de moestuintafels kun je vrijwel alle soorten groenten kweken. Bijvoorbeeld sla, boontjes, bietjes en tomaten. Bekijk het volledige overzicht wat je kunt kweken.

Plus- en minpunten

Biologische zaden

Automatisch thuisgestuurd

Handige moestuintips

Elke drie maanden meststoffen voor jouw moestuinbak

Altijd een gevulde moestuinbak

Klantbeoordelingen

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★AnoniemUitstekend geholpen; kennis van zaken★★★★★★★★★★AnoniemUitstekend geholpen; kennis van zaken★★★★★★★★★★M. de MunnikGeweldig bedrijf! Snel en prettig contact over het op maat maken van de moestuintafels. Snelle levering en nog in elkaar gezet ook! ★★★★★★★★★★AnoniemHet is een zeer fijn en betrouwbaar bedrijf.★★★★★★★★★★Eddy VandenbouhedeZeer kwalitatieve materialen , maar de verzending was belabberd . Met helaas heel wat schade aan de verf, ijzer geplooid en plexiglas gebroken en geschonden. Wij hebben jullie daarover een mail met foto's als bewijs gestuurd de dag van de levering. Ook was de levering ruin 12 dagen later dan voorzien, Wouter beloofde ons als compensatie wat gratis zaden , helaas die zaten er niet bij.★★★★★★★★★★AnoniemTop service, prachtig product. Ik kan niet anders dan Vertisign aanraden★★★★★★★★★★GertrudeDe Moestuinbakken van Vertisign zag ik voor het eerst in een nieuwsbrief van ASN Bank. Ze leken mij duurzamer dan moestuinbakken van hout en bestelde ze. De Vertisign bakken blijken prima te voldoen, ook de aarde die erbij werd geleverd. Mijn aardbeien staan er prachtig bij, hebben nauwelijks water nodig gehad sinds ik ze uit de volle grond in een van mijn Vertisign bakken heb overgeplant. Dat zal ook wel aan de goede Vertisign aarde te danken zijn. Gertrude.★★★★★★★★★★AnoniemZeer vlotte afhandeling van een mooi product! ★★★★★★★★★★AnoniemUitstekend★★★★★★★★★★Anoniemzeer tevreden

Feedback Company