085 047 0044 info@vertisign.nl
Verzendkosten 4,95 | 14-dagen bedenktijd | Snelle levering

Zelf aan de slag

Begin zelf een moestuin

Wil je zelf aan de slag met jouw eigen moestuinbak? Er is niets lekkerder dan jouw verse, verantwoorde groenten en kruiden uit jouw moestuintafel, verhoogde moestuinbak of moestuinrek, maar het vergt enige ervaring en geduld om een mooie, gezonde oogst op te kweken. Om je te helpen met het telen van groenten hebben we in de rubrieken hieronder artikelen verzameld over het inrichten en onderhoud van jouw moestuinbak.

Een moestuinbak beginnen

Je wilt een moestuinbak of moestuintafel aanschaffen? Voordat je begint met moestuinieren is het van belang dat je goed bedenkt wat je nodig hebt. Op deze manier voorkom je teleurstellingen en kun je voorbereid aan de slag. Volg onze 6 stappen voor een mooie moestuin.

Lees verder

Wat je kunt kweken

Je hebt een moestuintafel aangeschaft, maar je weet nog niet zo goed wat je ermee kunt? Of je overweegt het juist en bent benieuwd naar de mogelijkheden? In deze rubriek vertellen we je alles over de groenten en kruiden die je in onze moestuinbakken kunt kweken en hoe je deze verzorgt.

Lees verder

Onderhoud van de moestuin

Het onderhoud van jouw moestuinbak is zeer belangrijk. Toch kun je al met een paar minuten per dag een mooie moestuin beginnen. Wij helpen je graag op weg met een stappenplan. Hierin lees je wat jij allemaal in jouw moestuin moet doen.

Lees verder

Een moestuintafel op school

Het is belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met het kweken van verse groenten en kruiden. Daarom dat een schoolmoestuin een waardevolle aanvulling is op het lesprogramma, maar hoe gaat dit in zijn werk?

Lees verder

Een moestuin op het dak

Groene daken zijn ondertussen een bekend fenomeen, maar daarnaast is het nu ook het moestuindak in opkomst. Het is namelijk mogelijk om groenten en kruiden te kweken op jouw dak of balkon. Ideaal voor wie geen tuin heeft, maar toch wil genieten van zelfgekweekte groenten en kruiden.

Lees verder

Advies op maat

Je kunt een moestuin aanleggen op het dak, een moestuin starten op een balkon, in de achtertuin of zelfs een moestuin beginnen op school. Om je hierbij te helpen bieden we de mogelijkheid om een passend advies te ontvangen en maken we graag een ontwerp voor jouw moestuinbakken en moestuintafels.

Lees verder

Iedereen kan groenten kweken met onze moestuinbak

Wij geloven dat iedereen een duurzame moestuin kan beginnen, zelfs op jouw balkon of terras of als het je ontbreekt aan tijd. Door duurzame moestuinbakken en moestuintafels te ontwerpen en handige tips en tricks te bieden leren we jou hoe je aan de slag gaat met een moestuin. Voor je het weet heb je groene vingers, begin jij ook een moestuin?

Onze oplossingen: MoestuinrekMoestuinbakMoestuintafel | Verhoogde moestuinbak

Moestuinbak

Ook op jouw balkon of terras is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuinbakken zijn ontworpen zodat jij groenten en kruiden kunt verbouwen. Plaats een moestuinbak op jouw balkon, terras of dak en begin ook met kweken.

Moestuintafel

Als je last hebt van je rug of graag op hoogte werkt is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuintafels brengen de moestuinbak binnen handbereik. Verbouw jouw groenten op hoogte en heb altijd een goed zicht op jouw moestuin.

Moestuinrek

Zelfs zonder veel ruimte is het mogelijk een moestuin te beginnen. Door meerdere moestuinbakken boven elkaar te plaatsen creeren we extra ruimte voor jouw moestuin. Groei de hoogte in met een moestuinrek.