085 047 0044 info@vertisign.nl
Verzendkosten 4,95 | 14-dagen bedenktijd | Snelle levering

Wat je kunt kweken

Wat kun je zaaien in jouw moestuinbak

Je hebt een moestuinrek of moestuinbak aangeschaft, maar je weet nog niet zo goed wat je ermee kunt? Of je overweegt het juist en bent benieuwd naar de mogelijkheden? In deze rubriek vertellen we je alles over de groenten, kruiden en kleine fruitsoorten die je in onze verhoogde moestuinbakken kunt kweken en hoe je deze verzorgt.

Groente kweken

Welke groenten kun je kweken in jouw moestuinbak, moestuintafel of kweekrek? Omdat groenten vaak wat extra ruimte vragen lenen de systemen van 450 mm of dieper zich uitermate voor het kweken van groenten.

Bekijk onze groenten

Kruiden kweken

Welke kruiden kun je kweken in jouw moestuinbak, moestuintafel of kweekrek? Omdat kruiden vaak wat minder ruimte vragen dan bijvoorbeeld groenten lenen de moestuinbakken met een diepte van 450 mm zich uitermate voor het kweken van kruiden.

Bekijk onze kruiden

Fruit kweken

Jouw moestuinbak, moestuintafel of moestuinrek is ook geschikt voor bepaalde fruitsoorten. Echter zijn de meeste planten en bomen te groot om in een moestuinbak te laten vrucht dragen. Wel is het mogelijk om in de systemen van 600 mm diepte klein fruit te kweken.

Bekijk ons fruit

Iedereen kan groenten kweken met onze moestuinbak

Wij geloven dat iedereen een duurzame moestuin kan beginnen, zelfs op jouw balkon of terras of als het je ontbreekt aan tijd. Door duurzame moestuinbakken en moestuintafels te ontwerpen en handige tips en tricks te bieden leren we jou hoe je aan de slag gaat met een moestuin. Voor je het weet heb je groene vingers, begin jij ook een moestuin?

Onze oplossingen: MoestuinrekMoestuinbakMoestuintafel | Verhoogde moestuinbak

Moestuinbak

Ook op jouw balkon of terras is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuinbakken zijn ontworpen zodat jij groenten en kruiden kunt verbouwen. Plaats een moestuinbak op jouw balkon, terras of dak en begin ook met kweken.

Moestuintafel

Als je last hebt van je rug of graag op hoogte werkt is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuintafels brengen de moestuinbak binnen handbereik. Verbouw jouw groenten op hoogte en heb altijd een goed zicht op jouw moestuin.

Moestuinrek

Zelfs zonder veel ruimte is het mogelijk een moestuin te beginnen. Door meerdere moestuinbakken boven elkaar te plaatsen creeren we extra ruimte voor jouw moestuin. Groei de hoogte in met een moestuinrek.