085 047 0044 info@vertisign.nl
✓ Verzendkosten 4,95 | ✓ 14-dagen bedenktijd | ✓ Snelle levering | ★★★★★★★★★★

Moestuinbak

Vanaf:  89,00

Makkelijk moestuinieren op het balkon of terras
Gemaakt van duurzame, roestbestendige materialen
Jouw moestuin compleet geleverd

Verantwoord

Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.

Simpel

Groenten kweken in de moestuinbakken bied optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.

Duurzaam

Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige moestuin.

Specificaties van de moestuinbak

Eigenschappen

Hoogte moestuinbak 30 cm
Diepte moestuinbak 19 cm
Materiaal kweekbak Verzinkt staal
Materiaal frame Voorverzinkt staal
Beschikbare kleur Zwart
Garantie 2 jaar

Groenten kweken in een handige moestuinbak

Met deze handige moestuinbak op poten kweek je heel makkelijk en snel verse groenten op jouw balkon, dak of terras. Bestel je moestuinbak online, monteer hem in 5 minuten, vul de bak met grond en je kunt meteen beginnen. Makkelijker groenten verbouwen kan bijna niet.

Overzichtelijke moestuin in bakken

De moestuinbak is op hoogte geplaatst waardoor je er makkelijk bij kunt. Zo wordt het werken in de verhoogde bak van Vertisign nog makkelijker. Daarnaast is de bak overzichtelijk, zie je meteen hoe het met jouw groenten en kruiden gaat en of jouw plantjes nog water nodig hebben. Dit alles in een oogopslag.

Makkelijk groenten kweken

Met deze handige, stalen moestuinbak is het mogelijk om groenten te kweken op jouw balkon, terras of dak. De moestuin is immers altijd binnen hand bereik en doordat je plezierig werkt in jouw moestuinbak zal jouw moestuin altijd in topconditie zijn zonder dat het veel moeite kost. Verse groenten kweken wordt een fluitje van een cent. In onze moestuinbakken kun je vrijwel alle soorten groenten kweken. Bijvoorbeeld sla, boontjes, bietjes en tomaten. Bekijk het volledige overzicht wat je kunt kweken online.

Gebruiksgemak

Geschikt voor het balkon, terras of dak  
Het hele seizoen kweken  
Goede afvoer van overtollig water  
Uit te breiden met wieltjes  
Uitbreidbaar met broeikap

 

Plaats een moestuin op het terras

Doordat de moestuinbak van de grond staat kun je er makkelijk bij, maar blijft jouw terras, dak of balkon ook nog eens opgeruimd en overzichtelijk. Het stalen frame geeft daarnaast een industriële, stoere en decoratieve look aan het rek en zal zo een eyecatcher zijn in jouw tuin of balkon!

Zaai, groei en bloei in onze moestuinbak

Doordat de verhoogde kweekbakken een ruime diepte heeft van 19 cm is het niet nodig om jouw moestuinplantjes te verpoten. Zaaien, groeien, bloeien en oogsten in één moestuinbak. De heerlijke groenten kunnen gedurende het hele groeiproces blijven waar ze geplant zijn en voor je het weet zijn ze rijp voor de oogst.

Stevige, duurzame en stalen moestuinbak

Onze moestuin is voorzien van een verzinkte moestuinbak waardoor deze jarenlang mee zal gaan en jij jaren kunt genieten van jouw verse groenten en kruiden. Doordat de bak opgebouwd is uit losse delen zal overtollig water we lopen.

Verrijdbare moestuinbak

Voorzie jouw moestuinbak van wielen en je kunt de moestuin makkelijk verplaatsen. Plaats de moestuinbak in zon of rijdt de bak naar de kraan om jouw groenten en kruiden water te geven. Met de moestuinbak op wielen heb jij je jouw moestuin altijd binnen handbereik.

Eigenschappen

Hoogte moestuinrek

150 cm

Diepte moestuinbak

17 cm

Materiaal kweekbak

Verzinkt staal

Materiaal frame

Voorverzinkt staal

Beschikbare kleur

Zwart

Garantie

3 jaar

Gebruiksgemak

Seizoenlang kweken  
Afvoer van overtollig water  
Met wieltjes mogelijk  
Uitbreidbaar met broeikap

 

Makkelijker groenten verbouwen in een moestuinbak

Doordat de moestuinbak op hoogte geplaatst is kun je er makkelijk bij en wordt het werken in een verhoogde moestuinbak van Vertisign gemakkelijk. Daarnaast zie je in een oogopslag hoe het met jouw moestuin gaat en is het niet nodig om te spitten. Makkelijker groenten verbouwen is niet mogelijk.

Kweek makkelijk groente en kruiden op het terras

Met deze handige moestuinbak is het mogelijk om groenten te kweken op bijvoorbeeld jouw terras, balkon of dak. Doordat jouw moestuinbakken van de grond staat kun je er makkelijk bij, blijft jouw balkon, dak of terras opgeruimd en kun je in één blik zien hoe het met jouw moestuin gaat. Door het plezierig werken in jouw moestuinbak zal jouw stalen moestuinbak altijd in topconditie zijn zonder dat het veel moeite kost.

Verpoten niet nodig in onze verhoogde moestuinbak

Doordat de verhoogde moestuinbakken een ruime diepte heeft van 17 cm is het niet nodig om jouw moestuinplantjes te verpoten. Zaaien, groeien, bloeien en oogsten in één moestuinbak. De heerlijke groenten kunnen gedurende het hele groeiproces blijven waar ze geplant zijn.

Begin met onze moestuinbak op poten

De stalen moestuinbak is voorzien van verzinkte moestuinbak waardoor jij op jouw terras of balkon toch groenten kunt verbouwen. Doordat het frame niet al te diep is, komt het zonlicht goed bij jouw plantjes en kunt je altijd bij jouw moestuin.

Stevige, duurzame en stalen moestuinbak

De verhoogde moestuinbak is opgebouwd uit stalen delen waardoor de moestuinbak jarenlang mee zal gaan en je jaren kunt genieten van jouw moestuin. Het stalen frame geeft tevens een industriële, stoere en decoratieve look aan het rek en zal zo een eyecatcher zijn in jouw tuin of balkon!

Moestuinbak op poten voor alle soorten groenten

In de moestuinbakken kun je vrijwel alle soorten groenten kweken. Bijvoorbeeld sla, boontjes, bietjes en tomaten. Bekijk het volledige overzicht wat je kunt kweken.

Verrijdbare moestuinbak

Voorzie de moestuinbak van wielen en je kunt de moestuin verrijden. Plaats de moestuinbak in zon of rijdt de moestuinbak naar de kraan om jouw moestuin water te geven. Met de moestuinbak op wielen heb jij je jouw moestuin altijd binnen handbereik.

Moestuinbak in beeld

Wij willen het moestuinieren voor iedereen mogelijk maken, zelfs zonder tuin maken wij het mogelijk om zelf groenten te kweken. Met onze moestuintafels en moestuinbakken kan jij aan de slag, is jouw moestuin binnen handbereik en wordt het moestuinieren makkelijker dan ooit. In het filmpje hiernaast leggen we je alles uit over de voordelen van onze moestuin.

Monteren van de moestuinbak

(in 5 minuten in elkaar)

In de doos:

  • 4 x Staander 300 mm
  • 2 x Start-traverse
  • 2 x Zijkant van de kweekbak
  • 2 x Ophanging kweekbak
  • 1 of 2 x Opvulprofiel kweekbak
  • Kunststof afdekdoppen
  • Kunststof borgdoppen
  • Montagehandleiding

Voordelen van onze moestuinbak

Verpoten is niet nodig

Moestuinieren binnen handbereik

Goede afwatering

Aanzienlijk minder last van onkruid en ongedierte

Moestuinbak is geschikt voor elke (kleine) ruimte, ook voor binnen!

Extra stevig door stalen frame, stabiel bij volle moestuinbak

Optimaal gebruik van de ruimte: teelt groenten en kruiden op uw balkon

Weer- en corrossiebestendig

Vrij zwaar wanneer de moestuinbak is gevuld met grond

Laag model