085 047 0044 info@vertisign.nl
✓ Verzendkosten 4,95 | ✓ 14-dagen bedenktijd | ✓ Snelle levering | ★★★★★★★★★★ 9,4/10

Verantwoord

Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.

Simpel

Groenten kweken in de moestuinbakken bied optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.

Duurzaam

Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige moestuin.

Accessoires voor de moestuinbak

Wil jij zelf verse groenten kweken?

Met de moestuinbak of kweekbak van Vertisign start je gemakkelijk en snel een eigen moestuin op het dak, balkon of terras zodat jij zelf kunt beginnen met het kweken van verse groenten en kruiden. Plaats een moestuinbak en geniet binnenkort van jouw eigen oogst.

 

Makkelijk te monteren 

Breidt jouw moestuinbak uit in een handomdraai. Al de accessoires zijn gemakkelijk te monteren waardoor je heel snel jouw moestuinbak uitbreid of de accessoires naar wens verplaatst. Plaats je de broeikap waar je die nodig hebt of ondersteun je de planten met een klimrek daar waar jij het wilt.

 

Accessoires voor de moestuinbak en kweektafel

\De accessoires voor onze moestuinbakken en kweektafels zijn modulair ontworpen in het belang van de gebruiker. Dit betekend dat de accessoires makkelijk te monteren zijn en geschikt zijn voor al onze kweekrekken, kweekbakken en kweektafels. Wissel de onderdelen met gemak uit of breid jouw moestuin uit naar eigen wens.

 

Voordelen van onze accessoires

  • Geschikt voor ons volledige assortiment bakken en rekken
  • Snel te plaatsen en monteren
  • In te delen naar wens
  • Gemaakt van duurzame en stevige materialen
  • Snel in huis, binnen 2 werkdagen geleverd

 

Uit te breiden met accessoires

Wil jij hogere gewassen kweken of eerder beginnen met voorzaaien? De moestuinbak is uit te breiden met een divers aantal accessoires, zoals een klimrek of broeikap. Daarnaast kun je later altijd een extra kweekbak of legbord toevoegen.

 

Duurzame en stevige accessoires

De accessoires zijn opgebouwd uit stalen delen waardoor de onderdelen jarenlang mee zal gaan en je jaren kunt genieten van jouw moestuin. De stalen vormgeving geeft tevens een industriële, stoere en decoratieve look aan de moestuinbak of het kweekrek en zal zo een aanwinst zijn in jouw tuin of balkon!

 

Groot assortiment accessoires

Wij hebben in ons assortiment moestuinbakken en accessoires in allerlei maten, vormen en kleuren. Zo is er voor iedereen wel een leuke en handige moestuinbak met accessoires te vinden. Een moestuinbak is ideaal voor als je niet veel ruimte hebt maar toch zelf wilt moestuinieren. Een moestuinbak kan je altijd wel ergens kwijt, is het niet in de tuin, dan kan je hem wel elders rondom of in huis kwijt. Onze kweekbakken en kweektafels hebben een mooie uitstraling, waardoor een moestuinbak een leuke toevoeging aan je interieur kan zijn.

 

Online accessoires kopen?

Overtuigd van de voordelen van onze moestuinbakken en accessoires? Jouw onderdelen kan je bij ons gemakkelijk en voordelig bestellen in de door jouw gewenste uitvoering. Heb je vragen over onze accessoires? Of over het kweken in een moestuinbak? Bel ons gerust op 085 047 0044 voor persoonlijk advies of stuur een email naar info@vertisign.nl.

Voordelen van onze moestuinbak

Moestuinbak is geschikt voor elke (kleine) ruimte, ook voor binnen!

Verpoten is niet nodig

Moestuinieren binnen handbereik

Goede afwatering

Weer- en corrossiebestendig

Aanzienlijk minder last van onkruid en ongedierte

Extra stevig door stalen frame, stabiel bij volle moestuinbak

Optimaal gebruik van de ruimte: teelt groenten en kruiden op uw balkon

Winkelmand
There are no products in the cart!
Total
 0,00
Continue Shopping
0