Wielenset

 60,00

Heb jij een moestuinrek of moestuintafel en wil je deze verrijdbaar maken zodat je deze makkelijk over het terras te verplaatsen is? Deze set wielen bestaat uit vier zwenkwielen waarvan er twee voorzien zijn van rem. Je monteert ze gemakkelijk onder de moestuintafel zodat er een verrijdbare moestuintafel ontstaat. Zo plaats je de moestuinbak makkelijk in de zon voor een nog beter kweekresultaat.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Specificaties van de verrijdbare moestuin

Eigenschappen

MateriaalVerzinkt staal, rubber wielen
Aantal wielen4
Aantal remwielen2
Schikt voorAlle moestuinbakken
Weersbestendig

Makkelijker groenten verbouwen in een moestuinbak

Doordat de moestuinbak op hoogte geplaatst is kun je er makkelijk bij en wordt het werken in een verhoogde moestuinbak van Vertisign gemakkelijk. Daarnaast zie je in een oogopslag hoe het met jouw moestuin gaat en is het niet nodig om te spitten. Makkelijker groenten verbouwen is niet mogelijk.

Kweek makkelijk groente en kruiden op het terras

Met deze handige moestuinbak is het mogelijk om groenten te kweken op bijvoorbeeld jouw terras, balkon of dak. Doordat jouw moestuinbakken van de grond staat kun je er makkelijk bij, blijft jouw balkon, dak of terras opgeruimd en kun je in één blik zien hoe het met jouw moestuin gaat. Door het plezierig werken in jouw moestuinbak zal jouw stalen moestuinbak altijd in topconditie zijn zonder dat het veel moeite kost.

Verpoten niet nodig in onze verhoogde moestuinbak

Doordat de verhoogde moestuinbakken een ruime diepte heeft van 17 cm is het niet nodig om jouw moestuinplantjes te verpoten. Zaaien, groeien, bloeien en oogsten in één moestuinbak. De heerlijke groenten kunnen gedurende het hele groeiproces blijven waar ze geplant zijn.

Gebruiksgemak

Makkelijk te verplaatsen 
Beschikt over remwielen 
Voor binnen en buiten 
100 mm hoog

Begin met onze moestuinbak op poten

De stalen moestuinbak is voorzien van verzinkte moestuinbak waardoor jij op jouw terras of balkon toch groenten kunt verbouwen. Doordat het frame niet al te diep is, komt het zonlicht goed bij jouw plantjes en kunt je altijd bij jouw moestuin.

Stevige, duurzame en stalen moestuinbak

De verhoogde moestuinbak is opgebouwd uit stalen delen waardoor de moestuinbak jarenlang mee zal gaan en je jaren kunt genieten van jouw moestuin. Het stalen frame geeft tevens een industriële, stoere en decoratieve look aan het rek en zal zo een eyecatcher zijn in jouw tuin of balkon!

Moestuinbak op poten voor alle soorten groenten

In de moestuinbakken kun je vrijwel alle soorten groenten kweken. Bijvoorbeeld sla, boontjes, bietjes en tomaten. Bekijk het volledige overzicht wat je kunt kweken.

Verrijdbare moestuinbak

Voorzie de moestuinbak van wielen en je kunt de moestuin verrijden. Plaats de moestuinbak in zon of rijdt de moestuinbak naar de kraan om jouw moestuin water te geven. Met de moestuinbak op wielen heb jij je jouw moestuin altijd binnen handbereik.

Voordelen van een verrijdbare moestuin

Verplaats de moestuinbak met gemak

Gemakkelijk te plaatsen

Voorzien van remwielen

Afhankelijk van het gewicht kan het verplaatsen zwaarder zijn