085 047 0044 info@vertisign.nl
✓ Verzendkosten 4,95 | ✓ 14-dagen bedenktijd | ✓ Snelle levering | ★★★★★★★★★★ 9,4/10

Zaaikalender

Waarom onze moestuin?

Verantwoord gezonde groenten kweken
Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.

Simpel groenten verbouwen op niveau
Groenten kweken in de moestuinbakken bied optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.

Stevige, duurzame moestuin
Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige moestuin.

Zaaikalender voor de moestuinbak

Wil jij beginnen met een moestuinbak of moestuintafel, maar heb jij nog geen ervaring met het kweken van groenten en kruiden? Dan is het vaak raden waarmee je kunt beginnen en wanneer je de eerste groenten kunt zaaien in jouw moestuinbak. Door de jaren heen krijg je steeds meer ervaring en geduld met het zaaien van groenten en kruiden, maar om jou alvast op weg te helpen met jouw eigen moestuinbak of moestuintafel hebben we een zaaikalender gemaakt.

In dit overzicht zie je dat je bijvoorbeeld postelein al in januari onder een broeikap kunt zaaien en dat je in april jouw rode bietjes kunt zaaien zonder broeikap. Het oogsten hangt uiteraard af van wanneer je gezaaid heeft en hoe het groeiseizoen verloopt. Verder vind je in dit overzicht gegevens over onderlinge plantafstanden of hoeveel water en zon jouw planten nodig hebben.

We hebben in deze zaaikalender alleen de groenten en een aantal kruiden meegenomen welke je in onze moestuinbakkenmoestuintafels of moestuinrekken kunt zaaien en oogsten. Wil jij graag aan de slag met een moestuin op jouw balkon of terras? Bekijk dan onze mogelijkheden online.

Iedereen kan groenten kweken met onze moestuinbak

Wij geloven dat iedereen een duurzame moestuin kan beginnen, zelfs op jouw balkon of terras of als het je ontbreekt aan tijd. Door duurzame moestuinbakken en moestuintafels te ontwerpen en handige tips en tricks te bieden leren we jou hoe je aan de slag gaat met een moestuin. Voor je het weet heb je groene vingers, begin jij ook een moestuin?

Onze oplossingen: MoestuinrekMoestuinbakMoestuintafel | Verhoogde moestuinbak

Moestuinbak

Ook op jouw balkon of terras is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuinbakken zijn ontworpen zodat jij groenten en kruiden kunt verbouwen. Plaats een moestuinbak op jouw balkon, terras of dak en begin ook met kweken.

Moestuintafel

Als je last hebt van je rug of graag op hoogte werkt is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuintafels brengen de moestuinbak binnen handbereik. Verbouw jouw groenten op hoogte en heb altijd zicht op jouw moestuin.

Moestuinrek

Zelfs zonder veel ruimte is het mogelijk een moestuin te beginnen. Door meerdere moestuinbakken boven elkaar te plaatsen creeren we extra ruimte voor jouw moestuin. Groei de hoogte in met een moestuinrek.

Winkelmand
There are no products in the cart!
Total
 0,00
Continue Shopping
0